Szomszédháború

Amikor a probléma házhoz jön

42. Olvasói levél: Kötözködő új lakók

2017. július 22. 10:02 - Admin Kapitány

boritekuj2.jpg

A mai levélben arról olvashatunk, hogy hogyan néz ki a gyakorlatban az, amikor egy támadó szellemű új lakó, nem sokat vár a hadüzenettel.

A kedves alsó szomszédaim 1 hete költöztek be az alattunk lévő lakásba, egy idős házaspár és 3 napja, hogy zaklatnak minket, pl. verik az ajtónkat, hosszasan nyomja a csengőnket, felragasztgat mindenféle papírt az ajtónkra csak azért, mert hallják ahogy járkálunk a lakásban és ahogy a gyerek játszik, mászkál.

Nem régiben feljött a szomszéd  és a gyerekemet ócsárolta hogy nem hiszi el milyen rossz, csináljak vele valamit ,hogy délután 4 órától ne hallják a gyereket. Ma találtunk megint egy cetlit. Mivel zavarjuk őket feljelentést tesznek a jegyzőnél, a gyámhivatalnál és a család segítőnél, mert szerintük a 2 éves kisgyerek hiperaktív.

Kérdésem hogy ilyenkor mit tehetek ez ügyben? Esetleg van félni valóm?
Köszönöm
Üdv

Amennyiben Ön is érintett, kérem írja meg történetét, vagy jelentse itt a Szomszédháború blognak!

Elolvastam, de mi ez a blog?   Még több levél itt!   Elméleti bejegyzések itt!

Amennyiben tetszett a bejegyzés, kérem ossza meg ismerőseivel is!

Szólj hozzá!

41. Olvasói levél.: Kutyaugatás 0-24

2017. március 25. 07:00 - Admin Kapitány

boritekuj2.jpgAz alábbi levélben arról olvashatunk, hogy egy olvasónk miként próbálta a jogszerű és hivatalos utat követve, megkeresni a megoldást az életét megkeserítő problémára.
Üdv!

Szóval a probléma a következő. Eleve zűrösen viselkedő család, rendszeres káromkodás a keményebb fajtából, amit bőven kiskorú gyerekeinknek is el kell szenvednie. Ők előtte ilyen nem is hallottak, nem is értik, hogy beszélhet két szülő így egymással? Már ez eleve felháborító.

Tovább
7 komment

40. Olvasói levél.: Új szomszéd, új szokások

2017. március 18. 08:31 - Admin Kapitány

boritekuj2_1.jpgA mai bejegyzésben arról tájékoztat a levélíró, hogy a kezdetben még örömmel fogadott új szomszédai, végül nemvárt életvitellel lepték meg a mindennapokban.

Tisztelt Admin Kapitány!

Körülbelül fél éve új szomszéd költözött mellénk! Egy kicsit még örültünk is ,mert az előző nem sokat törődőt az ingatlannal és egy kicsit már elhanyagolt volt minden. Az udvart kitakarították és elkezdtek parkosítani.

Tovább
31 komment

38. Olvasói levél: Állítólag hangos vagyok

2016. november 20. 08:57 - Admin Kapitány

boritekuj2_1.jpgA mai levél kicsit kakukktojás a korábbi olvasói levelekhez képest, ugyanis most arról írt egy kedves levélíró, hogy őrá panaszkodnak a szomszédok (az egyik biztosan), és nem tudja, hogy valóban vele van a gond, vagy a szomszédja túl érzékeny a társasházi körülményekkel együtt járó hatásokra. Azt, hogy kinek van igaza, most is el fogja dönteni a szavazás, de az önvizsgálat már eleve dicsérendő.

Tovább
6 komment