Szomszédháború

Amikor a probléma házhoz jön

64. Olvasói levél: a szomszéd kutya

2018. március 03. 10:43 - Admin Kapitány

Az alábbi levélben arról írt egy levélíró, hogy miként változott meg az életük végleg abban a pillanatban, amikor a szomszéd kertbe egy új kutya költözött. A gazdáját nem érdekli, más szomszédokat a távolság miatt nem zavar, igazi patt helyzet.

Tovább
133 komment

Top 10 legrosszabb szomszédtípus

2018. február 25. 13:30 - Admin Kapitány

top-ten.jpgAz előző 5 leggyakoribb szomszédi konfliktust bemutató lista után most itt egy újabb, azoknak a szomszédtípusoknak a listája, amelyek a legidegesítőbbek és egyben a legnagyobb valószínűséggel össze is hozhat velük az élet. Íme a 10 legrosszabb szomszédfajta.

Tovább
84 komment

63. Olvasói levél: nem tudunk pihenni

2018. február 20. 19:14 - Admin Kapitány

Anita arról ír a levelében, hogy miként lehetetleníti el az otthoni pihenést a fölső szomszédja minden lehetséges zajkeltő módon. Leveléből sajnos jól látható, hogy a passzív hozzáállás mennyire helytelen ilyen esetben, és a hatóságok aktív segítségnyújtásában is feleslegesen reménykedünk.

Szép napot!

 

Már akinek szép... Vasárnap van... Van akinek csendes és nyugodt.. Nekünk nem…

Tovább
9 komment

62. Olvasói levél: elektrosokk

2018. február 10. 07:00 - Admin Kapitány

villam.pngAz alábbi olvasói levelet első olvasáskor viccnek gondoltam, de ismerve a mai hazai együttélési normát, sajnos könnyen elképzelhető, hogy vannak épületek, ahol jelenleg is a leírtak szerint telnek a mindennapok.  

Hello! 

Budapesten lakom, XIII. kerület, panel. A felső szomszédom elmebeteg. Tudni kell, hogy ez egy elég régen épült panel, áthallatszik a köhögés is. Egy időben a gyerek sok zenét hallgatott, hangosan, mert kamaszodik és ugrált az ágyon, mert táncol. Normális gyerek.

Tovább
8 komment

Az 5 leggyakoribb szomszédi konfliktus

2018. február 07. 07:00 - Admin Kapitány

letoltes.jpgMég a szerencsésebbek is kerülhettek már olyan élethelyzetbe, amikor megtapasztalhatták egy szomszédjuk által előidézett tevékenység kellemetlen hatását. A kevésbé szerencsések akár naponta tapasztalhatnak hasonlót. A kiválasztottak pedig hosszabb ideje elhúzódó, rossz szomszédi viszonyban tengetik a mindennapjaikat. Ők már biztosan tudják, a legjobb szomszéd az, amikor nincs szomszéd, mert a probléma gyakran magától jön a házhoz.

Tovább
41 komment

61. Olvasói levél: hisztis gyerek

2018. február 03. 07:00 - Admin Kapitány

A mai olvasói levélben azért kér tanácsot a levélíró, mert már teljesen elviselhetetlen az élet az otthonában úgy, hogy a fölötte lévő lakásban egy hisztis kisgyerek toporzékol, akivel nem bír az őt egyedül "nevelő" anyja.

Tisztelt Címzett! 

Eljutottam arra a pontra, hogy ki kell írnom magamból bánatomat, sérelmemet, mert már az őrület határán járok. Nem szeretném hosszúra fogni, bár regényeket lehetne írni kálváriámról.

Tovább
6 komment

Felhívás

2018. január 22. 15:00 - Admin Kapitány

Sziasztok!

Engem Újvári Mihálynak hívnak és riporter vagyok az ATV-n. Olyan embereket keresek akik komoly háborúban állnak a szomszédjukkal, ami már addig fajult, hogy egészen képtelen helyzetek alakultak ki eközben. Szeretnék erről egy riportot készíteni.

Ha valakinek van ilyen képtelen és bosszantó szomszédja és története, esetleg beszélne is róla kérem keressen meg.

Tel: 06202621473

Szólj hozzá!