Szomszédháború

Amikor a probléma házhoz jön

Gyakorlati SZHB-s eszközök 2. : a szex

2016. február 06. 06:00 - Captain Admin

szhbszex3.jpgA gyakorlatban alkalmazható szomszédháborús eszközöket bemutató sorozat részeként ma egy talán vicces humoros, de igazából egy nagyon hatékony, és nagyon ütős fegyverről lesz szó, ami nem más mint a szex. Aki élt már többlakásos lakóközösségben, annak ismerős a jelenség, most pedig mint szomszédharcászati eszköz kerül ismertetésre.

Ha problémás szomszédja van, jelentse itt a Szomszédháború blognak!

Mint ebben a korábbi bejegyzésben olvasható, a szomszédi konfliktusok leggyakoribb valódi kiváltó oka az irigység. Ez a szexuális élet esetén különösen érvényes, hiszen a szex eleve nem mindenki számára elérhető, jó szexuális életet pedig még kevesebben mondhatnak magukénak. De az biztos, hogy a szélsőséges esetektől eltekintve szinte mindenki igényli. Az életben viszont semmi sem jár senkinek, és mindig lesznek akiket ilyen szempontból sokan irigyelnek, egy lakóközösségben pedig irigy emberekből nincs hiány. Ami viszont a legtöbbször hiányzik, az a hangszigetelés...

szhbszex.jpg

Miről ismerszik fel a szexuális szomszédbosszantó?

szomszédhatározóban már ismertetésre került, vagyis a szexuális szomszédbosszantó...

"Akusztikai szomszédbosszantó. Neme férfi vagy nő, korosztálya változó, inkább fiatal vagy középkorú. Rocco-nál szerencsésebb esetben csak az ágy (vagy más erre használható bútordarab) mozgatásából eredő nyikorgások, recsegések hallhatóak, de nem ritkán ő maga, vagy  az aktuális partnere is a hangját hallatja. Michelle esetében viszont már gyakrabban lehetünk fültanúi a beteljesüléshez vezető folyamatnak, (illetve a megfelelő körülmények kialakulásával), idővel a boldogsághormonok szétáradásával járó extázisnak is. 

Egyéntől függően, az okozott kellemetlenség lehet:

  • egy, rövid ideig észlelhető, de fokozódó hanghatás
  • elhúzódó, hosszabb ideig észlelhető, de fokozódó hanghatás
  • intenzitását nem változtató, folyamatosan ismétlődő hanghatások."

...bárki lehet, amennyiben fizikailag alkalmas erre, és a lehetőségei is adottak. Ellenkező esetben a szenvedő félről beszélünk.

Miben rejlik az ereje?

Idegölő, és szinte kivédhetetlen! Ott hat ahol kell, és ahol a legjobban fáj. Kivitelezése egyszerű és nagyszerű, ráadásul költségigénye sincs közvetlenül. Szélsőséges esetektől eltekintve, alkalmazása teljesen legális!

Hogyan alkalmazzuk támadó félként?

Ha abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy aktív szexuális életet élhetünk az otthonunkban, ami nem családi házas környezetet jelent, akkor biztosak lehetünk benne, hogy akár tudtunkon kívül is, de másokat bosszantunk ezzel. A bosszantás mértéke függ az általunk generált hanghatások minőségétől és hangerejétől, valamint az előfordulásuk gyakoriságától és jellemző időpontjaitól. Ilyenkor mérlegelnünk kell, hogy mi a fontosabb, a saját boldogságunk, vagy a szomszédunk kára? Rossz szomszédi viszonyban ez a kérdés nem kérdés, így most nézzük meg mit tehetünk annak érdekében, hogy a fegyver hatékonyságából kihozzuk a maximumot.

Nőként nagyon fontos, hogy minden a szexel kapcsolatos tevékenységhez külön hanghatások párosuljanak. Ha a fantáziánk ilyen téren szűk, akkor okvetlen tágítsunk a repertoáron. Valahogy így:

Ha eredményt szeretnénk elérni a szomszédi konfliktusunkban, akkor nőként a lécet ettől alább nem engedhetjük:

Természetesen minden rendelkezésre álló szabadidőt a fegyver karbantartására, fejlesztésére kell felhasználni. Így nőként partner nélkül is rengeteget gyakoroljunk, készítsünk hangfelvételeket, azokat visszahallgatva végezzünk elemzéseket az után kutatva, hogy hol és mikor veszítettünk értékes decibeleket. Gyakorlással fejlesszük színészi képességeinket, egyedülálló nőként ebben hatékony segítség lehet a gyakori partnercsere, akár hivatásszerűen is.

Férfiként ha győzni szeretnénszhbszex2.jpgk a szomszédi konfliktusunkban, akkor a kielégítő szexuális életünk nagyon hatékony fegyvert képezhet. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő akusztikai képességekkel rendelkező partnernő. Ha a partnernőnk ilyen téren nem elég hatékony, akkor upgradelni kell bármi áron, akár kényszerítő eszközökkel is. Gátlásosabb egyedeknél segítség lehet az alkohol, ajzószerek, az ostor stb.

Ha semmi nem jár eredménnyel, akkor időszakos vagy végleges partnercsere lehet a megoldás, illetve ezzel párhuzamosan vagy ettől függetlenül a gyakori partnercsere. Férfiként szomszédháborúban kötelességünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a szomszédunk életét megkeserítő szex hanghatások minél gyakrabban, minél nagyobb hangerővel és minél hosszabb ideig élvezhetőek legyenek. Ehhez elengedhetetlen a rendszeres sport, az egészséges életmód, sok gyakorlás stb.

A legeredményesebb természetesen az lehet, ha párként közös erővel, a közös célt szem előtt tartva, annak mindent alárendelve éljük a nemi életünket. Minden adandó alkalommal szeretkezni kell, a lehető leggátlástalanabb módon, minden helyiségben, különös tekintettel a jól vízhangzó lakásrészekre.

Nagyon fontos, hogy a hálószobánkat lehetőleg csak egy vékony fal válassza el az ellenséges szomszédunktól. Ennek érdekében megengedett a fal elvékonyítása, esetleges hangszigetelések ideiglenes eltávolítása. Az ágy lehetőleg minden apró mozdulatra hangosan recsegő nyikorgó legyen, együttlétek előtt/után, érdemes ezt húzogatni/tologatni. Ennek pszichológiai jelentősége van, ugyanis a hónapok alatt a jellegzetes bútortologatás hanghoz az ellenségünkben a hangos szex tevékenység fog szorosan kapcsolódni. Így amikor arrébb tolunk a lakásban valamit, már tudni fogja, hogy mire számíthat. Ezt kihasználva anélkül is tologathatjuk a bútorokat, hogy szexelni szeretnénk, a hatás megegyező lesz azzal, mint amikor tényleg valóban nemi életet élünk.

Hogyan védekezhetünk ellene?

Csakis a hangosan szexelő szomszéd saját fegyverét maga ellen fordítva, de ügyelve arra, hogy őt biztosan zavarja a nemi életünk. Tehát gondosan kell megválasztani az időpontot, ami az ő pihenőidejére kell essen, valamint olyan nemi életet élni, ami őbenne valószínűleg irigységet kelt. Tehát szebb/hangosabb/jobb képességű partnerrel, adott esetben egyszerre több partnerrel, illetve a partnerek gyakori váltogatásával kell operálnunk.

Ha olyan szerencsétlen helyzetben vagyunk, hogy a szex mint szomszédharcászati eszköz számunkra elérhetetlen, mert nem rendelkezünk partnerrel, vagy a fizikai állapotunk ehhez már nem megfelelő, akkor ezt a harcot elvesztettük, de a háborút még nem biztos, más stratégiát és más gyakorlati eszközt kell választanunk!

Amennyiben Ön is érintett, kérem írja meg történetét, vagy javaslatát!

Elolvastam, de mi ez a blog?  Olvasói levelek itt!   Még több elmélet itt!

Amennyiben tetszett a bejegyzés, kérem ossza meg ismerőseivel is!

38 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szomszedhaboru.blog.hu/api/trackback/id/tr918282406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köldök_szösz 2016.02.06. 17:49:37

Át kell dörömbölni valami tompa tárggyal aztán ha pampognak akkor ugyanezzel a tárgyal kupán vágni őket

Philip F. Queeg 2016.02.06. 17:55:40

Sexeljetek ti is akkor vagy velük együtt, akár közösen és ne irigykedjetek...

rozsé drazsé 2016.02.06. 18:09:17

Nem sokkal a westfáliai béke után egy albérletbe költöztem ifjú feleségemmel. Egy szobás lakásokkal , egy földszintes sorház, közös udvarral, a külvárosban. A szomszéd lakásban Enrico élt magányosan 147 kg testtömegével, és hasonló testmagasságával. Imádta Pavarottit. Hallgatta is nagy lelkesen és nagy hanggal reggel, délben, este, közben homlokát törölgette zsebkendővel és átéléssel. Három hétig bírtuk. Aztán egy este nekitoltuk a vaságyat a szomszéddal határos falnak és döngettük vagy egy óra hosszat, és amikor jött az o sole mio csúcspontja, akkor jött az üvöltés meg a sikítás is, majd kisvártatva ugyanez a Santa Luciára. Onnantól két hétig Enrico a sole mio-t csak sikítással fűszerezve tudta meghallgatni. Részünkről pedig ez vala a műélvezet, ami igazi.
Reggel persze minden nap illedelmesen köszöntünk egymásnak a szomszéddal.
Két hét után Pavarotti elhalkult. Legalább estére.
Mi pedig elhúztuk a vaságyat a faltól.

Lady Scarlett 2016.02.06. 18:32:09

Banyek, egy ilyen hulyesegrol ennyit irni? Ulj le a CS, vagy CoD ele, fulhallgatoval a fejeden, jatszal b+ egy orat, garantaltan semmit nem fogsz hallani abbol a 10 percbol amig ezek a lepedobajnokok aktivkodnak.

cardiobascuralis 2016.02.06. 18:36:46

"Hogyan védekezhetünk ellene?"
Mondjuk kihívod a rendőrt, hogy a szomszédban a hangok alapján épp gyilkolják egymást.
A néhányadik ilyen eset után valószínűleg felhagynak vele, nem annyira jó, ha dugás közben azzal a felszólítással dörömbölnek az ajtón, hogy "Nyissák ki, rendőrség!".
Pláne ha még a csendhábordítási csekkek is befutnak.

cardiobascuralis 2016.02.06. 18:38:17

csendháborítási

(Csak sikerül akkor elküldenie ennek a hülye kommentmotornak, amikor én akarom.)

Alick 2016.02.06. 18:51:43

A francia ilyenkor becsönget a hangos szomszédhoz: - Beszállhatok a partiba..?
:)

Captain Admin · http://szomszedhaboru.blog.hu 2016.02.06. 18:58:54

Én addig nem tudtam róla,hogy áthallatszik minden a falon, amíg egyszer csak a szomszéd srác haza nem hozott egy csajt, és meglepődve tapasztaltam,h a sóhajtások is áthallatszanak. Nagyon elszégyelltem magam, aztán csak nevettünk rajta. :D

snorbi 2016.02.06. 19:03:25

@cardiobascuralis: nincs már olyan, hogy "csendháborítás"..

RedWing 2016.02.06. 19:13:41

Én fordított felállásban csináltam ilyet. A felső szomszédok kellemes esti partiját nyomtam el a Ryan közlegény megmentése c. film partraszállásos jelenetsorával.. Le is jött a hölgyemény, h. mégis mit képzelek? Látni kellett volna azt a fejet, mikor megmondtam, hogy semmi akadálya a csendnek, feltéve ha nem a te nyögéseidet kell hallgatni helyette.

sutyerák 2016.02.06. 19:31:14

ez baromság.
én az ecceri fickót aki kora reggelente olyan hangosan üvöltve élvezett,hogy zengett a ház mindig megtapsoltam és bráávó-bráávó kiáltásokkal éltettem.
-aztán egyszercsak meghallotta,talán ,azután nem üvöltött,mint a fábaszorult fax.

sutyerák 2016.02.06. 19:37:02

mondjuk az különben is egy degenere volt.
-mondom neki eccer,hogy nem kéne este tízkor az ajtajának a zárját vésnie.(zengett a lépcsőház)
erre azt mondta,hogy még csak háromnegyed tíz van.
mondjuk abbahagyta. akkor még jobb fizikai állapotban voltam,-azért is mentem föl szólni.

sutyerák 2016.02.06. 19:41:29

@snorbi: talán birtokháborítás van.
amikor a saját tulajdonodat mások miatt nem tudod rendeltetés szerűen használni.
pl. lakásomat nyugodt alvásra,mert a szomszéd egy ökör.

sutyerák 2016.02.06. 19:53:50

volt nekem bajom szomszédokkal elég.
a szomszéd lakást mindig kiadják,-más-más lakók vannak,-és nekem mindig el kel mondanom egy idő után,hogy ne csapkodják a beépített szekrény ajtaját,mert az ideát úgy szól,mint egy ágyú,-minden hangerőt az én falamra továbbít egy 4x5 méteres hangszóróként.
A mostaniak elég normálisak. rosszabb sose legyen!
de volt olyan akinek 3szor elmondtam,megkértem őket,-erre csakazért is.és jó erősen bebaxva az ajtót csapkodott a majom.
Mondom nekik:éjszakás műszak után nem tudok aludni még füldugóval sem,mert a hatalmas robaj még az ágyban is érezhető.
-na,hiába:
-hát akkor ha ti nem hagytok aludni akkor lássuk:éjjel kettőkor húsvágódeszka a falra,azt megküldtem a 10 kilós súlyzómmal. Gondolhatod.
aztán ezt néha megismételve.-elköltöztek.
de az biztos,hogy ezeknek továbbra is én vagyok a bunkó,-miközben csak annyi kellett volna,hogy az ajtót kilinccsel csukják be és ne becsapják.
rohadt nagy kérés.

sutyerák 2016.02.06. 20:26:39

az ajtócsapkodásaik olyanok voltak,hogy óránként kb 100-szor.
nem arról van szó,hogy néha egyszer-egyszer.
a hülyegyerek reggel elment dolgozni,de a lakásajtót is,azért is úgy csapta be,hogy zengjen a lépcsőház.
nem érdekelte,hogy iker kisgyerekeit is zavarhatja.
tipikus fideSS-szavazónak gondoltam. azok ilyen megveszekedett gyökerek.

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2016.02.06. 21:25:13

@snorbi: "nincs már olyan, hogy "csendháborítás".. "

izé

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200002.TV

149. Csendháborítás

195. § (1) Aki lakott területen, az ott levő épületben, vagy az ahhoz tartozó telken, tömegközlekedési eszközön, továbbá természeti és védett természeti területen indokolatlanul zajt okoz, amely alkalmas arra, hogy mások nyugalmát, illetve a természeti vagy a védett természeti értéket zavarja, szabálysértést követ el.

murray 2016.02.06. 22:14:41

mikor panelban laktam a szomszéd lakásban vísitva kúrtak.
ez még semmi extra de a srác előbb végzett és a csaj idegességében tárgyakat vagdosott a falhoz.
na ekkor én is orditottam hogy : "befejezzelek , ba+ ? "

a végén még az asszony is lekúrt mindezért :D

duke..... 2016.02.06. 23:45:26

@snorbi: ": nincs már olyan, hogy "csendháborítás".."

Csendhaboritas most is van, csak annyi valtozott, hogy mar nincs idohoz kotve.
Barmikor ellehet kovetni, ha valaki masok eletet lakhatasat zavaro zajt okoz, vagyis birtokhaboritas.
Szoval a hazibulira, vagy tul hangos tevere delutan kettokor is kilehet hivni a rendoroket.

Lángharcos 2016.02.07. 02:25:59

A modern technika a rendelkezésetekre áll: Vegyétek fel a hangokat, amik áthallatszanak hozzátok. Mutogassátok először a zajforrásnak, aztán ha nincs meg a kívánt hatás, akkor a többi lakónak. Tegyétek fel jutyubra.

2016.02.07. 08:33:20

@eßemfaßom meg áll: a szex nem indokolatlan zaj. A kommentelők tökéletes példái az irigy embernek. Van aki hangosan élvez.
Meg eleve primitiv dolog egyetlen házban kicsi lyukakban patkényként élni egymás közelségében. Aki ilyen házba költözik az viselje el más emberek élettevékenységét.

elemes 2016.02.07. 09:36:02

A hanghatás szerintem másodlagos, inkább csak eszköz az elsődleges hatás eléréséhez: az aszott irigység felébresztéséhez.

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2016.02.07. 09:56:43

@Kulics: a fallfúrás nem indokolatlan zaj. A kommentelők tökéletes példái az irigy embernek. Van akinek van ütvefúrója

nemszólokmégegyszer 2016.02.07. 10:40:14

Ha már nem a szomszédban, hanem szemközt lakik, jó megoldás a hangszigetelt ablak. A szomszédnak.

inebhedj - szerintem 2016.02.07. 10:48:47

@Kulics: @eßemfaßom meg áll:

+1

Aki álmos, az alszik, akkor is, ha lőnek.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2016.02.07. 11:58:59

Ezen nm viccelni kellene, hanem jól seggberúgni (...) azokat a tervezőket és építőket, akik ezeket az élhetetlen monstrumokat a nyakatokba sózták jó pénzért.

Golyós 2016.02.07. 12:02:09

Több egyszerű ötlet:
Vedd fel a hangokat, majd töltsd fel a Face-re a tagok megjelölésével.
Szerezd meg a számát és aktus közben hívogasd.
Csengess fel kaputelefonon éjjel -random időpontokban.Ez több lakóval összefogva akár jó buli is lehet.
Rakosgass használt kotont az ajtaja elé+ a kocsira.
Kend össze az ajtaját kutyaszarral.
Alkoholos filcel írd az ajtajára : inkább szopj, mindenki jobban jár.Vagy: a mult heti csendesebb volt inkább azt dugd megint!
Csak kreatívan :)

Golyós 2016.02.07. 12:06:30

@Kulics: De indokolatlan zaj hajnali kettőkor.Dugjon amikor akar, de miért kell ezt a környéknek is hallania??
Irigység?? Mire ?? A síkitásra?? Ne legyél egyszerű.

átlátó 2016.02.07. 12:15:21

Kivonuló rendőr állomány sokkal szivesebben intézkedik ilyen esetben, mint azon esetben, ahol a kiccsalád miközben a magyar átlagot jóval meghaladóbb létszámban baszik a szaporodás és az azt követő segélyezés célkitűzéseinek érdekében, - ezen tevékenység közben azt a jellegzetes felütéses ritmusszerkezetű tánczenét hallgatják egyáltalán nem szolid hangerővel, a szabadtéren elhelyezkedő udvaron pedig a rezezés érdekében szintén jellegzetes illattal és fekete színvilágú füstöléssel ég a kábelköteg rengeteg...a képet plasztikusabbá teszi, hogy időnként a hűtőszekrények szigetelése is bejátszik gyorsítóként és dikkmá, a kutyák olyan 80 centis láncon ugatják a Holdat...nem azért, mert túlették, vagy túlitták magukat, na szóval a kivonuló rendőrjárőrtársak a szolgálati társas közúti gépjárművel nem ilyen helyeken imádnak megjelenni.
Inkább szeretnek fajtatársaiknál intézkedni, itt vagyok erre példának én. Hogy félrevezetem őket hatóságilag.

szepipiktor 2016.02.07. 14:10:58

Gyerekek... Megint az új vicc dolog!
Szerezzétek be az Aphrodite's Child 666 című első albumát és a második CD-ről az Irene Papas "∞" című dalát kezdjétek játszani.
Full hangerő, ablakok, erkélyajtó tárva.
Meglátjátok a környékbeliek hatását!
A srácoknak előre köszön majd az összes szomszédasszony, a lányokra meg kibszott irigyek lesznek...

sutyerák 2016.02.07. 17:57:33

utoljára erre táncoltam egy Kulicscsal.
rég volt ,de emlékezetes. :)

cso zsi 2016.02.07. 19:03:44

@inebhedj - szerintem: Aki ezt hiszi, az nem hallott még ilyen attrakciót.
Mi a körfolyosós házban kiálltunk, és megtapsoltuk őket.

2016.02.07. 21:07:52

@Golyós: na látod, ezek vicces, jó ötletek !

2016.02.07. 21:11:53

@szepipiktor: köszi az albumajánlót, ez naggyon cool !

dedunoka 2016.03.20. 17:42:52

Rég nevettem ennyit. Nagyon jó írás! :D

dedunoka 2016.03.20. 17:47:34

Még kollégista koromban volt ilyen visítós pár a szomszéd szobában. Igazából az zavart hogy a lány annyira de annyira visított, mintha ölnék, vagy a kést forgatnák benne. Nehezen hittük el hogy nem elevenen trancsírozza a pasija. (Mondjuk egyesével vagdossa le a lábujját vagy ilyesmi). Volt hogy inkább elmentünk sétálni, mert borzalmas volt hallgatni. Szegény pasija egyébként próbálta néha túlnyögni, se lehetetlen volt.