Szomszédháború

Amikor a probléma házhoz jön

23. Olvasói levél: Kötözködő alsó szomszéd, folytatás 2.

2016. március 05. 08:30 - Captain Admin

A mai olvasói olvkomment.jpgkomment egy folytatásos történet fejleménye, az előzmények itt és itt olvashatóak.

 

Ha problémás szomszédja van, jelentse itt a Szomszédháború blognak!

Feljelentettem kellő tanu és bizonyítékkal. Zaklatásért. Tegnap volt az első kihallgatás. Aztán jönnek a tanuk majd ők, mint gyanusítottak. Kb. három hónap, mire ítélet születik. Volt már rendőrségi kihívás, aminek nyoma sincs az adatbázisban-mint utólag kiderült. A 112-őt hívtam fel, kiküldtek két rendőrt, de a 112 hangfelvételén kívül semmilyen más nyoma nincs, hogy én már segítséget kértem. Csak, hogy tisztázzam a helyzetet....nem direkt dobálom a kockát, nem táncolok a szobaközepén, és nem mondom a gyereknek, hogy ugráljon. Állandóan csitítom, ne rohanj át a szobából, ne siess, ne szaladj a konyhába, stb.


DE! A gyerek él. Bár labda, kismotor, búgócsiga már rég nincs a lakásban, hogy ne zavarjuk a szomszédot, lassan levegőt sem vehetünk.Van viszont kisautó, van műanyag építőkocka, stb. Sajnos egy idő után megunja a pötyit, meg a gyurmát, rajzolást, tehát még az se lehet, hogy ott üljünk vele az asztalnál és addig is csendben vagyunk -ra hivatkozva csak az asztalnál játszunk. CSak a szobájában játszik, sehol máshol.

És nem fogom/nem is tudom a gyereket arra inteni, hogy üljön a sarokban, és hallgasson napi 12 órában, mert az nem szolgálja a mentális és a szellemi fejlődését. Amennyit az életvitelünk megenged, elmegyünk itthonról. Sétálunk, játszóházba járunk, nagyszülőkhöz, sőt!! Napokra költözök a gyerekkel a szüleimhez, mert a férjem éjszakás és félek itthon az éjszakai zaklatásuk miatt. VAn, hogy itthon sem vagyok a gyerekkel, de ő csinálja a fesztivált, mert épp a férjem éppen itthon van és hallja.

VAn egy házirend, írott és íratlan szabályok, amiket mi betartunk és betartottunk. Neki nem volt elég. A folyamatos lépcsőházi fenyegetőzéseivel és fenyegető magatartásával, a lakásban félelemkeltő megnyilvánulásával bőven kimeríti a zaklatás fogalmát. Ha tehetném, költöznék. De se pénzem, se egyéb lakásom. JA! Nem lehet egészségügyi okok miatt több gyerekem!!

Felőlem maradhatnak, engem az sem érdekel, ha egy kanyi vasat nem kell büntetésből fizetnie, nem kérem, hogy költözzön. Csak azt, hogy hagyja abba, amit csinál. Remélem hamarosan vége lesz.

ui. Ez a blog és a fórum szerintem a hozzánk hasonlóan járt szomszédoknak szól és lett kitalálva. Aki bunkózni jön ide és úgy gondolja, hogy ő az atya úr isten, mert névtelenül próbál bunkón viselkedni (ezzel valamit kompenzálni, kitűnni, vagy nem tudom) az miért regisztrál ide????

Amennyiben Ön is érintett, kérem írja meg történetét, vagy jelentse itt a Szomszédháború blognak!

Elolvastam, de mi ez a blog?   Még több levél itt!   Elméleti bejegyzések itt!

Amennyiben tetszett a bejegyzés, kérem ossza meg ismerőseivel is!

Szólj hozzá!
Címkék: levél

A bejegyzés trackback címe:

https://szomszedhaboru.blog.hu/api/trackback/id/tr208421546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.